Terug naar boven

Basisopleiding Brain Gym® 1.01

Opleiding

Ann Dierickx

Walpurgis/deFeniks

Deurneleitje 6, Walpurgis/deFeniks

2640 Mortsel

Antwerpen

Introductie

Voor therapeuten, zorgleerkrachten, leerkrachten, ouders, voor iedereen die wil begrijpen hoe het leerproces in elkaar zit en tools wil om elk leerproces te vergemakkelijken. Leren met plezier en zelfvertrouwen - Helder geheugen -Omgaan met stress - Goede coördinatie en zoveel meer! Tijdens de eerste 2 dagen leer je de 26 eenvoudige oefeningen, die gericht zijn op de integratie (samenwerking) van lichaam en geest. Ze bereiden ons voor op de fysieke vaardigheden die we nodig hebben om te kunnen lezen, schrijven, organiseren, luisteren en onthouden. Kortom we kunnen beter functioneren in verschillende situaties. Je leert over de 3 lichaamsdimensies of dimensies waarin we bewegen: de lateraliteit (de links/rechts), de centering (boven/onder) en de focus (voor/achter). We leggen ook de link tussen deze 3 dimensies en het brein. Daarbij leren we deze 3 dimensies te observeren om te kijken elke dimensie(s) in en uit balans is (zijn).

Op dag 3 en 4 leer je individueel werken (iemand in balans brengen). Je leert het lichaam te integreren (in zijn natuurlijk evenwicht brengen) in zijn 3 dimensies met de bedoeling de communicatie, de organisatie en het begrip te verbeteren, alsook onze manier van leren in het algemeen. We werken daarbij volgens de 5 stappen van een balans. We verkennen ook de spierverificatie / spiertest. Op het einde van de cursus ontvang je een Certificaat van Brain Gym® International voor de cursus Brain Gym® 1.01!

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: dinsdag 5 oktober 2021
dinsdag 5 oktober 2021Vanaf 09:30tot 16:30
dinsdag 19 oktober 2021Vanaf 09:30tot 16:30
dinsdag 9 november 2021Vanaf 09:30tot 16:30
dinsdag 23 november 2021Vanaf 09:30tot 16:30

Praktische informatie

Thema's

Kinderen en ontwikkeling Hsp - Hooggevoeligheid hoogsensitief Lichaam & welzijn Faalangst Burnout / burn-out Grenzen stellen

Voor

Leerkrachten & sprekers Ouders Coaches, counselors & therapeuten Hulpverleners

Gegeven door

Ann Dierickx

Prijs

480€ - 450€ (inschrijving per 2)

Neem contact op met Ann

Basisopleiding Brain Gym® 1.01
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Ann Dierickx

Walpurgis/deFeniks

Deurneleitje 6

2640 Mortsel

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.CHannGE.be

Routebeschrijving