Terug naar boven

Waarom een specifieke site voor behandelaars?

We stellen vast dat de zoektocht naar alternatieve begeleiding stijgt. Er is een rijk aanbod aan alternatieve therapieën en hier willen we volop ruimte aan geven.

We hebben naast VindeenTherapeut.be nu ook Vind-een-Alternatief.be gemaakt. Dit voornamelijk om volgende redenen:

  1. Om behandelaars een eigen platform aan te bieden dat volledig gericht is op alternatieve therapie.
  2. Om alternatieve therapie meer bekend te maken bij het grote publiek als alternatief op reguliere therapie.
  3. Om behandelaars beter vindbaar te maken op het internet en hen meer klanten te bezorgen die specifiek opzoek zijn naar alternatieve therapie.
  4. Om ervoor te zorgen dat bezoekers die een behandelaar zoeken gemakkelijker en specifieker een behandelaar kunnen vinden die bij hen past.

De nieuwe site zal niet ten koste gaan van VindeenTherapeut.be, maar net een ruime aanvulling leveren. We leggen graag het verschil uit tussen Vind-een-Alternatief.be en VindeenTherapeut.be:

1. Specifiek voor alternatieve therapie

Er is een rijk aanbod aan holistische, energetische en alternatieve therapievormen. Ook wij kennen de waarde hiervan en we willen deze alle nodige ruimte geven. Op een website voor reguliere psychotherapie zouden hier niet zo ver in kunnen gaan en dat zou jammer zijn.

2. Op maat van de doelgroep

Omdat Vind-een-Alternatief.be zich volledig op alternatieve therapie focust, is ook de manier van publiciteit maken anders dan bij VindeenTherapeut.be.

De advertenties worden afgestemd op mensen die op zoek zijn naar een alternatieve therapie. Daardoor kunnen specifieke alternatieve therapievormen zoals astrologie, Bachbloesemtherapie of healing, enz. veel meer aandacht krijgen!

3. Vindbaar op het internet

Wij werken hard aan een goede online vindbaarheid van jouw praktijk. Daarom blijven we deze optimaliseren. Afhankelijk van welke zoekwoorden een cliënt in een zoekmachine zoals Google ingeeft, wordt een bepaalde site getoond.

Bij therapeutgerelateerde woorden zoals ‘relatietherapie’ of ‘psychotherapie’ zal VindeenTherapeut.be getoond worden. Vind-een-Alternatief.be zal dan weer bovenaan verschijnen bij specifieke alternatieve therapievormen zoals bijvoorbeeld ‘Ayurveda’, ‘healing’, ‘reiki’, enz.

Als alternatief therapeut zal je dus een groter bereik hebben op Vind-een-Alternatief.be.

4. Specifieke alternatieve therapievormen

In tegenstelling tot op VindeenTherapeut.be kan je op Vind-een-Alternatief.be een profiel gericht op alternatieve therapie aanmaken. Zo kan je specifieke alternatieve therapievormen zoals bijvoorbeeld ‘Tarot’, ‘Medium’ of andere specifieke termen toevoegen.

Staat de alternatieve therapievorm waarin jij je specialiseert er nog niet tussen? Geef ons gerust jouw suggesties door!

5. Wanneer een profiel op Vind-een-Alternatief.be?

Ben je werkzaam als zelfstandig behandelaar, dan kan je een profiel aanmaken op Vind-een-Alternatief.be.

We vragen, net zoals op VindeenTherapeut.be, ook hier uitdrukkelijk om je profiel waarheidsgetrouw op te stellen. Plaats bij ‘Opleidingen’ je gevolgde opleidingen en cursussen.

6. Een profiel op beide sites!

Ook een profiel op beide sites is een geweldig idee. Zo heeft je praktijk een groter bereik en een grotere instroom van cliënten.

Sta je reeds op VindeenTherapeut.be? Dan is het verstandig om dit profiel te behouden. Zo is en blijft je praktijk het best vindbaar voor een gevarieerd publiek.

Je kan eenvoudig met hetzelfde e-mailadres en account een nieuw profiel aanmaken op Vind-een-Alternatief.be.

Meld je nu aan

Klaar om te genieten van de vele voordelen van Vind-een-Alternatief.be? Maak dan nu een profiel aan. Hoe vlugger je online staat, hoe meer aanmeldingen je in de toekomst zal ontvangen en hoe beter vindbaar je zal zijn in Google!

Ben je nog niet aangemeld: registreer je hier als behandelaar.

Vind ook een antwoord op veelgestelde vragen rond een profiel op Vind-een-Alternatief.be