Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Alternatief.be? Laat het ons weten!

Martine Boddin - Energetisch therapeute

Martine Boddin - Energetisch therapeute

Ik kan kort zijn: VindeenTherapeut.be brengt klanten op! Ik krijg veel cliënten die me vaak meteen opbellen waardoor we snel naar een afspraak kunnen overgaan. Ik gebruik het zelf ook om collega’s op te zoeken.

De werking van de site is top en wijst zichzelf uit. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen website op mijn profiel kan delen. Mensen klikken hiernaar door en schrijven zich bijvoorbeeld in op mijn nieuwsbrief. Ook qua registratie liep alles heel vlot. Ik kan prioriteiten aanduiden in mijn therapievormen en kan mijn profiel naar hartenlust veranderen en updaten. Top!

Ik kijk er naar uit om me te registreren op Vind-een-Alternatief. Via deze site ga ik nog meer mensen kunnen bereiken die echt op zoek zijn naar alles wat ik aanbied. Bedankt voor deze nieuwe website!

Energetisch therapeute
Martine Boddin - Hasselt

Lin Crauwels - EFT therapeut en kinesioloog

Lin Crauwels - EFT therapeut en kinesioloog

Super dit nieuwe initiatief! Ik heb me meteen een nieuwe pagina aangemaakt. Jullie doen dat goed.

De alternatieven kunnen een extra ruggensteuntje gebruiken in bekendmaking. Dank daarvoor.

Warme groeten,

EFT therapeut en kinesioloog
Lin Crauwels - Lint

Caroline Dekeukeleire - Voetreflexoloog & energetisch therapeut

Caroline Dekeukeleire - Voetreflexoloog & energetisch therapeut

Ik ben bij jullie terecht gekomen door een collega die zei dat dit het ideale middel was voor mensen die starten als therapeut. Tegenwoordig moet je nu eenmaal vindbaar zijn via het internet.

Ik moet zeggen dat de klanten die ik via jullie ontvang de klanten zijn waar ik echt naar op zoek ben.

Mensen die me bereiken via VindeenTherapeut.be komen dankzij de goede zoekfuncties op de website ook steeds voor een langere periode terug. Dit komt omdat de uitgebreidheid van mijn profiel voor een ideale match zorgt tussen mij en de bezoeker. Uit zo’n langdurige contacten leer ik ook veel meer, en daar ben ik dankbaar voor.

Ik kijk uit naar wat Vind-een-Alternatief.be me nog zal bijbrengen, en kan niet wachten om mijn profiel op deze nieuwe website aan te maken.

Voetreflexoloog & energetisch therapeut
Caroline Dekeukeleire - Gent

Julie Dingemans - Kinesioloog & Psych-K therapeute

Julie Dingemans - Kinesioloog & Psych-K therapeute

Ik was eerst wat sceptisch over betalende websites, omdat ik niet wist hoe goed dat ging aanslaan. Via een tip ben ik toch begonnen met VindeenTherapeut.be Ik. ben uiteindelijk mega positief verrast, want op dit moment heb ik ongeveer een rate van 80% van de mensen die contact opnemen die effectief op consultatie komen.

Ik gebruik de site zelf ook om andere therapeuten te vinden, nieuwe contacten leggen en te netwerken qua doorverwijzing. Netwerken is tegenwoordig in coronatijden helaas stilgevallen. Via VindeenTherapeut.be heb ik toch een heel mooie ondersteuning gekregen om mijn praktijk op te bouwen. Enorm aangenaam verrast! Zelf had ik het misschien niet gedaan, maar door de tip ben ik zeer blij dat ik de stap heb gezet!

Ik vind het dan ook heel goed dat er verschillende websites zijn en bij komen, zoals Vind-een-Alternatief.be, want dit creëert een brede waaier aan mogelijkheden!

Kinesioloog & Psych-K therapeute
Julie Dingemans - Turnhout

Sandra Dierick - Lichaamsgericht therapeut op VindeenTherapeut.be

Sandra Dierick - Lichaamsgericht therapeut op VindeenTherapeut.be

Al wie de weg naar mijn praktijk vindt via deze site, is precies op zoek naar wat ik aanbied en volgt dan ook bijna altijd langere trajecten. Voor het beperkte inschrijvingsgeld is het zeker de moeite waard. Je hoeft eigenlijk niet super veel aanmeldingen te hebben om er een meer dan positieve return uit te halen. Ik merk dat mensen die VindeenTherapeut gebruiken echt op zoek gaan naar een therapeut en werkwijze die past bij wat zij nodig hebben.

Ik vind jullie platform nu echt al een heel goede aanvulling op mijn eigen kanalen en ben zeer blij. Ik kijk dan ook heel erg uit naar het nieuwe Vind-een-Alternatief.be waarvan ik overtuigd ben dat mensen die gericht op zoek zijn naar andere manieren van groei en heling dan enkel de klassieke psychotherapie nog beter geholpen gaan kunnen worden.

Lichaamsgericht therapeut & Bio energetica
Sandra Dierick - Gent

Sonia Maes - Transpersoonlijk coach

Sonia Maes - Transpersoonlijk coach

Ik zat bij de allereerste therapeuten die een profiel aangemaakt hebben op VindeenTherapeut.be. Sindsdien ben ik actief op de website. De prijs om online te staan op de site is verwaarloosbaar tegenover het aantal cliënten die ik ervoor ontvang. Een heel goede investering dus!

Onder andere de goede vindbaarheid van VindeenTherapeut.be in Google bezorgt me heel wat cliënten. Het feit dat veel van deze bezoekers doorklikken naar mijn persoonlijke website zorgt ook voor een goede optimalisatie van mijn website. De balans tussen VindeenTherapeut.be en mijn persoonlijke website werkt dus heel goed. Ik bereik nu cliënten van overal, niet enkel in mijn korte omgeving.

VindeenTherapeut.be is een belangrijke doorverwijzer. Zowel VindeenTherapeut.be, alsook de andere sites zoals Vind-een-Coach.be raad ik dan ook vaak aan bij collega's!

Transpersoonlijk coach
Sonia Maes - Brussel

Anik Matthieu - Bachbloesemtherapeute

Anik Matthieu - Bachbloesemtherapeute

Als zelfstandige leek het me zeker de moeite waard om hier een profiel aan te maken. Met de vele tips en voldoende uitleg ging dat ook allemaal zeer vlot. Heel gebruiksvriendelijk! Ik krijg contactnames van mensen die ik anders nooit zou bereiken.

De klantenservice vind ik ook een enorm voordeel. Zo kregen we na de eerste lockdown duidelijke tips en advies over hoe wij onze praktijk terug konden opstarten, om zo veilig onze eerste cliënten terug te ontvangen. Ook wanneer er verbeteringen aan mijn profiel konden gedaan worden volgde de klantendienst dit goed op en gaven ze mij concreet advies. Danku hiervoor!

Ik raad de websites dan ook zeker aan mijn collega's aan!


Bachbloesemtherapeute
Anik Matthieu - Antwerpen

Urbain peters - Tevreden energetisch therapeut op VindeenTherapeut.be

Urbain peters - Tevreden energetisch therapeut op VindeenTherapeut.be

Zuid-Limburg is nu niet meteen de meest bevolkte regio van Vlaanderen. Nochtans zijn er de laatste maanden toch een aantal mensen die hun weg via 'vindeentherapeut.be" tot bij mij gevonden hebben. Wat mij vooral opviel was de hoge mate van betrokkenheid van deze klanten. Daarenboven waren zij goed geïnformeerd en kwamen met een duidelijk omlijnde vraag, soms zelfs al de therapie die ze wilden volgen. Hierdoor kon ik mijn intake gesprek veel gerichter en to the point laten verlopen.

Oosterse massage en energetisch therapeut
Urbain Peters - Bilzen