Terug naar boven

Tips voor een goede vindbaarheid

1. Maak een goed profiel en word meer gecontacteerd!

Rendement van je profiel start bij een goede opmaak! Kijk op ‘hoe een goed profiel maken’ of je alle aanbevelingen hebt toegepast.

2. Social media

Vind-een-Alternatief.be doet iedere dag via verschillende wegen inspanningen alternatieve therapie toegankelijk te maken en de website bekend te maken.
Maar we hebben ook jouw hulp nodig!

Maak connectie met ons linkedin-profiel. Zoek naar Vind-een-Alternatief.be en maak connectie.

Zo help je mee de drempel naar alternatieve therapie te verlagen en wordt ook jouw praktijk beter gevonden.
Samen bereik je meer!

3. Plaats een link naar Vind-een-Alternatief.be op je eigen website

Een link VAN je eigen website NAAR Vind-een-Alternatief.be en naar je profiel zal jouw profiel hoger doen verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Tevens zal zo Google jouw eigen website hoger waarderen! Je laat immers aan Google zien dat je samenwerkt met een gewaardeerde website op het vlak van alternatieve therapie.

4. Pas af en toe je profiel aan

Kijk of er nieuwe zoektermen voor jou van toepassing zijn. We werken namelijk dagelijks aan het updaten van de site. Zo wordt jou profiel ook getoond wanneer bezoekers zoeken op de nieuwe zoektermen.

Pas ook geregeld je tekst, foto, volgorde van alternatieve therapievormen ea aan. Zo toon je de bezoeker én Google dat jouw pagina up to date is en zal deze meer getoond worden in Google.

5. Maak Vind-een-Alternatief.be bekend in jouw buurt

Waarom?
Cliënten zoeken vooral een behandelaar bij hen in de buurt. Als ze bij bv. de apotheek in je buurt een kaartje vinden, is de kans groot dat ze jou contacteren.
Apothekers e.d. laten doorgaans geen kaartjes toe van individuele behandelaars. Echter wél van een overkoepelend initiatief zoals Vind-een-Alternatief.be.

Hoe?
Stuur ons een email met je naam en adres, en we sturen je gratis een pakketje kaartjes van Vind-een-Alternatief.be om te verspreiden in je buurt.

6. BETTER TOGETHER

Breng je collega's op de hoogte van de mogelijkheid om zich op Vind-een-Alternatief.be te plaatsen.

Want hoe meer hulpverleners en organisatoren er op Vind-een-Alternatief.be staan, hoe beter de site vindbaar is op het internet en dus ook jouw profiel. En hoe beter de cliënten een hulpverlener kunnen kiezen die bij hun past. Dit verhoogt de kans op een succesvolle alternatieve therapie.