Terug naar boven

Reeks van 5 sessies bio-energetica

Workshop

Sandra Dierick

Dwarsligger

LISBLOEMSTRAAT, 61

9090 Melle

Oost-Vlaanderen

Introductie

Wanneer we onze emoties onderdrukken: angst, onzekerheid, frustratie, kwaadheid, verdriet, … krijgen we lichamelijke spanningen en klachten en gaan we veel in ons hoofd zitten piekeren waardoor we nog minder grip krijgen op onze rust en geluksgevoel.

Wanneer we die spanningen leren ontladen en onze emoties kunnen laten stromen, voelen we ons weer meer aanwezig, levendiger en sterker.

In de bio-energetica workshops leer je je aandacht naar binnen keren en gaan voelen wat daar leeft, stroomt of blokkeert en vast zit. Er met een open , nieuwsgierige houding, zonder oordeel naar kijken en je bewust worden van je lichaam en gevoel(ens).
Dan gaan we via het gebruik van onze adem, beweging en waar mogelijk expressie, eventuele blokkades wat losmaken zodat je energie terug wat kan gaan stromen in plaats van te stagneren.
Deze methode is uiterst geschikt voor al wie veel te vaak zit te piekeren, het gevoel heeft niet heel stevig op zijn/haar benen in de wereld te staan, te kampen heeft met angsten en/of energieverlies of overdrive, …

Ga je voelen waar je kracht zit en hoe je die voor je kan laten werken via je lichaam, wat veel beter werkt dan vanuit je hoofd !
Dus voor al wie zin heeft om geïnspireerd te worden om op een andere manier naar zichzelf en bepaalde patronen te kijken, ze te gaan voelen en te transformeren, wees welgekomen !

Ik werk in kleine groepen van een 10-tal personen in een immense serre tussen het groen. Het is er super mooi en gezellig! Het is ’s avonds nog wat frisser dus goed gekleed komen ( laagjes) en een dikke yoga-mat en een dekentje meenemen voor tijdens de ontspanningsmomenten. Dit is de laatste reeks voor de zomer stop dus grijp je kans als ook jij terug in contact wil komen met jezelf, je gevoel en je eigen levensenergie!

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: dinsdag 31 mei 2022
dinsdag 31 mei 2022Vanaf 19:30tot 21:30
dinsdag 7 juni 2022Vanaf 19:30tot 21:30
dinsdag 14 juni 2022Vanaf 19:30tot 21:30
dinsdag 21 juni 2022Vanaf 19:30tot 21:30
dinsdag 28 juni 2022Vanaf 19:30tot 21:30

Praktische informatie

Thema's

Bio-energetica Ademen Lichaam & welzijn Persoonlijke ontwikkeling Stress, omgaan met

Voor

Volwassenen Coaches, counselors & therapeuten

Gegeven door

Sandra Dierick

Prijs

25€ / les
125€ / reeks
Korting voor leden van Dwarsligger

Neem contact op met Sandra

Reeks van 5 sessies bio-energetica
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Sandra Dierick

Dwarsligger

LISBLOEMSTRAAT, 61

9090 Melle

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.bodymindtherapie.be

http://www.bodymindtherapy.be

Routebeschrijving