Terug naar boven

Rafiki journey

Groepstherapie

Mouna De Bruyn

Rafiki Pulle

Cauwenberglei

2243 Pulle

Antwerpen

Introductie

Kom jij tot rust in een paardenwei? Spreekt een partnerschap met paarden, waarin wederzijds begrip en communicatie centraal staat, jou aan?

Wil jij soms even ontsnappen aan onze hectische maatschappij? Loop je tegen bepaalde zaken aan in je leven? Ben je op zoek naar jezelf en jouw plekje? Ben je benieuwd welke inzichten paarden jou kunnen brengen?

De Rafiki journey is een uniek jaartraject waarin we jou begeleiden in je persoonlijke zoektocht. De nadruk ligt hier op het zelf ervaren en tot inzichten komen bij de paarden. Je staat niet alleen voor deze ontdekkingsreis. Samen met 4 of 5 andere toeristen en onze kudde van 5 paarden verkennen we verschillende bestemmingen. De paarden geven ons de kans om onze wondere wereld ook door hun ogen te bekijken, door de ogen van de meesters in ‘gewaarzijn’ en in het leven in het hier en nu… zonder oordeel, eerlijk vanuit hun instinct.

Tijdens onze journey verkennen we verschillende bestemmingen: we passeren de douane, reizen naar het eiland van (verboden) gedachten, nemen een diepe duik naar Atlantis, maken een woelige zeereis, ontdekken nieuw land waar we koorddansen, verschillende bussen nemen en avontuurlijke trektochten maken,… Er valt hier veel te ontdekken; zowel over de paarden als over onszelf. En er valt ook veel te voelen, te ervaren en te ont-moeten.

Ben je benieuwd of deze journey iets voor jou is? Kom dan gratis en vrijblijvend naar een van onze info-avonden! De data kan je terugvinden op onze website.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 7 januari 2023
zaterdag 7 januari 2023Vanaf 11:00tot 16:00
zondag 8 januari 2023Vanaf 10:00tot 15:00
zaterdag 4 februari 2023Vanaf 09:00tot 12:00
zaterdag 22 april 2023Vanaf 09:00tot 12:00
zaterdag 13 mei 2023Vanaf 09:00tot 12:00
Toon meer datums voor deze startdatum

Praktische informatie

Thema's

Persoonlijke ontwikkeling Zelfzorg Stress, omgaan met Zelfvertrouwen Ademen Lichaam & welzijn Grenzen stellen

Voor

Volwassenen

Gegeven door

Kim Vervoort en Mouna De Bruyn van Rafiki

Prijs

€ 1.450,00

Neem contact op met Mouna

Rafiki journey
Gelieve via dit contactformulier geen reclame, enquêtes, eindwerkverzoeken etc. te versturen. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Mouna De Bruyn

Rafiki Pulle

Cauwenberglei

2243 Pulle

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://www.rafiki.be

https://www.rafiki.be/hippotherapie

https://www.rafiki.be/rafiki-journey

Routebeschrijving