Terug naar boven

Eendaagse lichaamsgerichte workshop met IZR® (Interactieve Zelfresonantie – methode Franz Ruppert)

Groepstherapie

Lisa Pangrazio

Compagnie Bougie

Brusselse steenweg 265

9090 Melle

Oost-Vlaanderen

Introductie

Alles wat we meemaakten zit diep in ons lijf opgeslagen. Soms herinnert ons hoofd het zich niet, maar het is er wel. En het kan, zonder dat we er ons bewust van zijn, een hindernis zijn bij het realiseren van datgene wat we heel graag willen: meer rust of net meer energie, een betere relatie met je kinderen, inzicht in je lichamelijke klachten, grenzen kunnen stellen, liefhebben, …

Tijdens deze workshop gebruiken we Interactieve Zelf-Resonantie (IZR®) en lichaamswerk als methoden om terug contact te krijgen met wat diep van binnen in ons leeft en wat er nodig is om terug beweging te krijgen in wat misschien al lang vast zit en in de weg staat van het realiseren van onze diepste verlangen(s).
IZR® is gebaseerd op moderne, erkende trauma- en hechtingstheorieën en heeft zijn wortels in de traumaverwerkingsmethode van de Duitse psychotherapeut dr. Franz Ruppert.

Het is een ervaringsgerichte, vernieuwende en diepgaande vorm van opstellingswerk waarin je samen met een groep vertrekt vanuit wat je eigenlijk diep van binnen wil en hoe je dit kan realiseren.
De groep dient als een soort spiegel voor je eigen binnenkant. Je ontdekt, onthult en ontrafelt, dit met behulp van “resonantie”: de anderen die op een onbewust niveau aan jou laten zien wat er vanbinnen in je gebeurt en jij die daar op jouw beurt verantwoordelijkheid voor kan nemen.

Tijdens deze ééndaagse workshop is er plaats voor maximaal 4 personen om een eigen interactief zelfresonantieproces te doen. Dit gebeurt via loting de dag zelf. Overige deelnemers kunnen als resonantiepersonen worden uitgenodigd deel te nemen aan de Interactieve Zelf-Resonantie. Ook als je geen eigen IZR-proces doet, kan het deelnemen aan processen van anderen bijzonder voedend zijn voor je eigen ontwikkeling.

We wisselen de IZR-processen steeds af met laagdrempelige lichaamsgerichte bewegingsmethodes die je helpen contact te maken met je lijf, met wat je voelt en met wat het nodig heeft op dat moment.

Deze workshop is ook toegankelijk voor mensen die de methodes nog niet kennen en gaat door op:

Vrijdag 16 juni 2023 van 10u00 tot 17u30 (1u middagpauze)
Locatie: Compagnie Bougie, Brusselse steenweg 265, 9090 Melle
Prijs:: 145,00 euro ( incl.btw, broodjesmaaltijd, koffie, thee, water, fruit)
Vroegboekkorting van 10 euro bij inschrijving en betaling voor 1 juni 2023.

De dag wordt begeleid door Lisa Pangrazio, Sarah Van Eetvelde assisteert. Lisa heeft een eigen praktijk in Lovendegem als lichaamsgericht therapeut en IZR®- practitioner, opgeleid bij Interakt in Tiel. Sarah is studente bij Agape in de opleiding Dans en Beweging en kent de IZR®-methode uitvoerig door eigen ervaring.

Voor meer informatie en inschrijven kan je terecht bij Lisa Pangrazio: zie contactformulier onderaan of 0494.91.81.46

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: vrijdag 16 juni 2023
vrijdag 16 juni 2023Vanaf 10:00tot 17:30

Praktische informatie

Thema's

Familieopstellingen Energetische therapie - energetisch lichaam Lichaam & welzijn

Voor

Iedereen

Gegeven door

Lisa Pangazio

Prijs

145 euro

Neem contact op met Lisa

Eendaagse lichaamsgerichte workshop met IZR® (Interactieve Zelfresonantie – methode Franz Ruppert)
Gelieve via dit contactformulier geen reclame, enquêtes, eindwerkverzoeken etc. te versturen.

Lisa Pangrazio

Compagnie Bougie

Brusselse steenweg 265

9090 Melle

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.lisapangrazio.be

Routebeschrijving